• Workshop A: In the Rat Race

Deze workshop is een eerste aanzet naar financiële vrijheid. Met deze workshop willen wij jou helpen inzicht te krijgen in hoe geld echt werkt.


Wat kan je verwachten?

In een omgeving waarbij de werkelijkheid is nagebootst laten wij jou in het kort diverse facetten zien van de mogelijkheden en onmogelijkheden van geld. Hierbij zullen we eerst de basis principes van geld bespreken (hoe goed om te gaan met geld) en stapsgewijs zullen wij diverse investeringsstrategieën de revue laten passeren (creëren van interessante bronnen van passief inkomen).


Iedereen kan deelnemen aan deze workshop. Wij zorgen ervoor dat zowel personen met weinig financiële ervaring en personen met veel financiële ervaring aan bod komen. Veel geld verdienen "alle schaapjes op het droge" betekent niet per se dat er slim omgegaan wordt met geld.


Het wordt een informatief en actief dagdeel waarbij wij jouw nieuwe inzichten mee kunnen geven in financiën. Daarbij willen wij het denkbeeld "Geld maakt niet gelukkig" veranderen in "Financiën en geld zijn leuk".

Schrijf je hier in voor de workshop

1 dagdeel

Begin 13.00 einde 17.30 uur
Prijs: € 99, - inclusief BTW
Locatie wordt nader bekend gemaakt.


Data:

Wordt binnenkort aangekondigd

  • Workshop B: Out of the Rat Race

Deze workshop is een vervolg op workshop A "In de Rat race". Enig financieel inzicht is van groot belang om maximaal profijt te hebben van deze workshop.


Wat kan je verwachten?

Wij zullen dieper ingaan op de theorie hoe geld echt werkt. Hierbij zullen wij weer gebruik maken van een omgeving waarbij de werkelijkheid wordt nagebootst en iedereen diverse kansen en bedreigingen laten ervaren. Wij evalueren hoe met kansen en bedreigingen om te gaan. We leren je slimmer en beter met kansen en bedreigingen om te gaan en hoe financiële blokkades te overwinnen.


Deze workshops is gericht op personen die aan de workshop A "In de Rat race" hebben deelgenomen en echt gemotiveerd zijn om hun financiële situatie te veranderen!!!


Schrijf je hier in voor de workshop

Nu speciale prijs:
5 dagdelen van 99,- euro per dagdeel inclusief BTW.

 

Data:

Wordt binnenkort aangekondigd