• Individuele coaching

CoachingOnder coaching wordt verstaan: "Het begeleiden van mensen door middel van gesprekken die nieuwe inzichten en mogelijkheden beogen te creëren." (van Dalen)

Financial coaching betekent voor ons mensen in hun kracht zetten; mensen aanspreken op hun financiële vitaliteit. Coaching is preventief. Het zorgt ervoor dat je niet financieel overbelast raakt in de hectische maatschappij om uiteindelijk door schulden en uiteindelijk veel stress en burn-out te worden geveld. Door inzicht te creëren in je financiële situatie krijg je inzicht in jou blokkades en belemmerende overtuigingen ten aanzien van geld.


Voor personen die graag een stukje persoonlijke begeleiding willen, hebben wij een financieel coachingprogramma ontwikkeld waarin je het volgende kunt verwachten:


  • Professionele begeleiding op het gebied van personal coaching en financiële kennis.
  • Training van iemand met grote praktijk kennis en ervaring
  • Ondersteuning op moeilijkere momenten en zorgt ervoor dat je gedisciplineerd blijft werken.
  • Toegang tot een interessant financieel netwerk;
  • Welke stappen je dient te nemen tot financiële vrijheid
  • Snellere weg naar financiële vrijheid

Wij willen jou zo goed mogelijk helpen om jou financiële doelen te bereiken. Hiervoor is het van groot belang dat je gemotiveerd bent om te veranderen daarom willen wij vooraf een intake gesprek voeren om vaststellen of je geschikt bent voor financiële coaching.


Prijs:

Het coachingprogramma neemt 6 sessie's in beslag van gemiddeld 1,5 uur. Na de 6 sessie's is het mogelijk om het traject per sessie te verlengen naar eigen behoefte. Vooraf zal een intakegesprek plaats vinden.

De kosten van het intake gesprek is € 75,- inclusief BTW.

De kosten per sessie (1,5 uur) is € 150,- inclusief BTW.